Grease

EGENPRODUKTION

Dansk Talentakademi Musical egenproduktion 2019

Spillede i  Black Box, Musikteatret Holstebro 


D. 18.-20. Januar 2019

Tak til alle publikummer!
Vi håber at se jer igen til vores musical egenproduktion 2020! 

Handling

 

Tag med Dansk Talentakademi tilbage til 1950’erne på den amerikanske high school ’Rydell High’.  Her møder vi elevgrupperne T-birds og Pink Ladies, den overenergiske cheerleader Patty og den kiksede Eugene.


De vender alle tilbage til skolen efter sommerferien og skal samle op på, hvad der er sket i ferien.


Den kække Kenickie har arbejdet en vis legemsdel ud af bukserne for at få råd til drømmebilen ’Greased Lightning’. Den moderigtige Marty har fundet sammen med en ung soldat, der sender hende hede breve og gaver. Dannys sommerferie er heller ikke gået stille for sig, han har mødt en helt speciel ung pige – en sommerflirt som han sent vil glemme – og som han heller ikke kan slippe helt af med.


For Sandy starter til hans store overraskelse på ’Rydell High’. Danny må nu kæmpe for at leve op til sit hårde rygte og for at holde på Sandy, der slet ikke kan genkende den søde Danny fra sommeren….


Grease byder på rock’n’roll, fedtet hår og sus i skørterne. Musicalen er spækket med energifyldte ørehængere og store dansenumre. Det bliver en oplevelse du ikke må gå glip af!

 

 

Sted: 

Black Box, Musikteatret Holstebro

 

Kategori:

Musical, teater, 

 

Pladser:

Der unummerede pladser til forestillingen. 

Dørene åbner cirka 20 minutter før forestillingen. 

Kontakt

 

Adresse: Helgolandsgade 24-26, 7500 Holstebro

Email: dtaegenproduktion@gmail.com

 

EGENPRODUKTION

© Copyright. All Rights Reserved.

Katrine Damholt Haberstroh, Ensemble

 

"Det fedeste ved at være med i Grease er, at vi har det så sjovt til prøverne. Vi danser, synger og har en fest. Alle giver den max gas, så det kan kun blive et brag, når vi skal på scenen til januar!"