Forestillinger

EGENPRODUKTION

Dansk Talentakademi egenproduktion

Dansk Talentakademi - Egenproduktion er som titlen fortæller akademiets udøvende profil. 

Musical - årets fælles egenproduktion

Hvert år skaber akademiet på tværs af linjerne en stor musicalopsætning.
Udgangspunktet er at aktivere de 5 linjer med hver deres forse, men samtidig også opfordre eleverne til at afprøve afkroge der måske ikke lægger dem lige for. På scenen de sidste par år har der været elever fra både musical&teaterlinjen og danselinjen, samt udefrakommende og kommende elever.
I orkestret finder man MGKs dygtige drenge og piger. Kunst og design byder ind til hjælp med kulisser og koster, og også forfatterlinjen har hjulpet til. 

Til musicalopsætningen afholdes der åben audition, hvor både elever fra Dansk Talentakademi og udefrakommende, skal prøve krafter med audtion i både sang, replik og dans. 


Du kan læse mere om de forskellige musicals under fanen  tidligere forestillinger.


Miniegenproduktioner
Hvert forår afslutter Musical&Teaterlinjen med tre miniegenproduktioner. Hver af årgangene skal skabe en forestilling. 1. og 2. årgang skaber deres egne deviseforestillinger. 1. årgang under ledelse af deres dramaunderviser. 
3. årgang opsætter en forestilling, med udefrakommende instruktør. 

Du kan læse om årets miniegenproduktioner under fanen Årsprojekter


Øvrige projekter og tilbud

 

Foruden den store musicalproduktion og miniegenproduktioner, rummer Dansk Talentakademi egenproduktion også teatergruppen Noise.  Gruppen producerer deres egne forestillinger, men tager også gerne i mod bestillingsarbejde. Tager ud på skoler og efterskoler og fortæller om Dansk Talentakademi. 


Kontakt

 

Adresse: Helgolandsgade 24-26, 7500 Holstebro

Email: dtaegenproduktion@gmail.com

 

EGENPRODUKTION

© Copyright. All Rights Reserved.

Katrine Damholt Haberstroh, Ensemble

 

"Det fedeste ved at være med i Grease er, at vi har det så sjovt til prøverne. Vi danser, synger og har en fest. Alle giver den max gas, så det kan kun blive et brag, når vi skal på scenen til januar!"